uusi tapa hoitaa ihoa

Mikroneulaus on uusi, innovatiivinen, huipputehokas ja turvallinen hoitomuoto vanhenemisen merkkeihin, arpiin, epätasaiseen ihonväriin sekä vahvistamaan auringon vaurioittamaa ihoa. Pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuorekkaampi iho!

Kollageeni-induktioterapia, toiselta nimeltään mikroneulaus, on esteettinen ja lääketieteellinen toimenpide, jossa ihoa pistetään toistuvasti pienillä, steriileillä neuloilla. Nämä mikrokanavat aktivoivat ihoa täyttämään mikroskooppiset haavat tuottamalla uutta kollageenia ja elastiinia. Verisuonten- ja kollageenin uudismuodostuksen avulla ihon rakenne ja kiinteys paranevat. Myös arvet, laajentuneet ihohuokoset ja raskausarvet vähenevät.

Yhdistellen oikeita kantasoluja, hyaluronihappoa, vitamiineja, peptideitä, kollageenia ym. sisältäviä seerumeita, hoidot voidaan kohdostaa juuri haluamiisi ihon häiriötiloihin.

Toimenpide ei ole lainkaan radikaali iholle, sillä pistokohdat ovat mikroskooppisen pieniä ja hoidon aikana ilmenee vain kevyttä punoitusta, joka häviää muutamassa tunnissa. Yleensä hoitojakso koostuu useasta hoitokerrasta muutaman viikon välein. Jokaisella hoitokerralla hoidon tehokkuus lisääntyy entisestään.

MIKRONEULAUS 139 € (kesto 60 min)

skinpenmainos
© 2019 City Spa Silkki
Webdesign: Mainostoimisto MI suunnittelu