City Spa Silkki | Torikatu 26, 13130 Hämeenlinna | www.cityspasilkki.fi | teija@cityspasilkki.fi | Copyright © 2014 City Spa Silkki | Web Design MI Suunnittelu

Hinnasto

SKINPEN MIKRONEULAUS  130 € /
Kasvojen ja kaulan SkinPen Mikroneulaus. Mikroneulausterapialla saadaan loistavia tuloksia hoitamaan erityisesti sameaa ihoa, pigmenttimuutoksia, juonteita, ryppyjä ja arpia. Lopputuloksena on kaunis, kiinteä, hyvinvoiva ja nuorekas iho. Yksikin hoitokerta saa aikaan jo näkyviä tuloksia. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme 3-6 hoidon sarjaa.

DIEGO DALLA PALMA PROFESSIONAL RVB SKINLAB KASVOHOIDOT

DETOX  65 € /
Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainoittaa ihoa

DETOX + MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 75 € /
Kirkastava kasvohoito jonka yhteydessä mekaaninen ihonpuhdistus

MOISTURISING 80 € /
Kosteuskylpy kasvohoito. Elvyttää ja vahvistaa ihon suojatoimintoa sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidossa käytettävien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas.

SENSITIVE  85 € /
Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, joka toimii suojana ulkoisia tekijöitä vastaan. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee ja ihosta tulee kuulas.

PURIFYING 75 € /
Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle.

PERFECTION SUBLIME 85 € /
Hoidon ytimessä oleva monivaikutteinen LPA PERFECTION –yhdiste auttaa ihon uudistumisessa samalla parantaen ihon rakennetta stimuloiden kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä lisäten ihokerrosten suojatoimintoa. Hoito tasapainottaa ihopigmenttien tuotantoa kirkastaen ihoa. Lopputuloksena on kirkas ja kuulas iho.

PERFECTION ABC 80 € /
Antioksidanttisen hoidon ytimenä on sekoitus aktiivisia raaka-aineita, jotka on tarkasti valittu kuhunkin tuotteeseen. Ne vahvistavat ihon suojamekanismeja ja stimuloivat ihon uusiutumista, taistellen ihon ikääntymisen merkkejä, valoikääntymistä ja stressiä vastaan. Hoidossa vaikuttavat astaksantiini, biotiini ja C-vitamiini tasoittavat ihoa tehden siitä kirkkaan.

LIFTING 95 € /
Hoidossa käytetään kuorinnan sijaan kahta eri kasvonaamiota, jotka uudistavat ja kiinteyttävät ihoa. Hoidon hieronnan tavoitteena on edistää syvää lymfanestekiertoa. Sillä on myös anti-age-vaikutus sen sisältämän muinaisen ihon hierontamenetelmän ansiosta. Lisäksi hierontaliikkeet aikaansaavat tehokkaan kohottavan vaikutuksen, parantavat ihon hapenottokykyä sekä poistavat nesteitä. Lopputuloksena kaunis, elinvoimainen iho.

ICON TIME
Ikääntymisprosessia hidastava hoito. Valittavana kolme hoitoa eri ikäryhmille. Elvyttää ihosolujen toimintaa ja suojaa ihon tukirakennetta. Taistelee ryppyjä sekä ihon veltostumista vastaan. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta.

ELVYTTÄVÄ HOITO  (ikä 30+) 80 €

KIINTEYTTÄVÄ HOITO (ikä 40+) 85 €

UUDISTAVA HOITO  (ikä 50+) 90 €

SILMÄNYMPÄRYSHOITO, KIRKASTAVA JA NESTEITÄ POISTAVA HOITO 30 €

MUUT KASVOHOIDOT

KASVOHOITO NUORILLE (alle 20v) 60 € /
Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, syväpuhdistus, naamio, hoitovoiteet sekä ohjauksen nuoren ihon kotihoitoon.

MIKROHIONTA 70 € /
Mikrohionta on ihon mekaanista hiontaa ja puhdistusta. Mikrohiontaa suositellaan erityisesti huonosti toimivalle epäpuhtaalle, suurihuokoiselle, paksuuntuneelle elottomalle iholle. Myös erinomainen ihonpuhdistushoito arpiselle iholle.

SELÄN PUHDISTUS 48 € /
Kuorinta, syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

JALAT JA KÄDET

KLASSINEN JALKAHOITO 58 € /
Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien lyhennys ja viilaus, kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus, hoitovoide ja hieronta

SPA- JALKAHOITO 70 € /
Jalkakylpy, kuorinta, naamio. Kynsien viilaus ja lakkaus, hoitovoide, lopuksi pitkä rentouttava hieronta

VARPAANKYNSIEN LEIKKAUS, VIILAUS JA OHENNUS (30min) 30 €

RENTOUTTAVA JALKAHIERONTA (30min) 32 €

JALKAHOITO KOTIKÄYNTEINÄ (Hämeenlinnan kantakaupunki alueella) 68 €

KÄSIHOITO 45 € /
Käsikylpy, kuorinta, kynsien lyhennys ja muotoilu, kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus, kynsinauhaöljy, hoitovoide ja hieronta

RENTOUTTAVAT VARTALOHOIDOT

KUUMAKIVIHIERONTA KOKO VARTALOLLE (1h) 69 € /
Lämpimillä basalttikivillä ja öljyllä tehtävä hieronta on syvärentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hoito. Klassisella hieronnalla täydennettynä hoito tuo kokonaisvaltaisen rentoutumisen tunteen.

KUIVAHARJAUS JA RENTOUTTAVA KLASSINEN HIERONTA KOKO VARTALOLLE 69 € /
Kuivaharjaus elvyttää ihon toimintoja, pintaverenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista. Samalla se kuorii pintasolukkoa parantaen hoitoöljyn imeytymistä. Kuivaharjaus vähentää ja ennalta ehkäisee kosmeettisen selluliitin muodostumista. Yhdistettynä kevyeen klassiseen hierontaan saadaan hoidosta rentouttava ja ihoa hoitava kokonaisuus.

KESTOVÄRJÄYKSET

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS 28 € sis. kulmien muotoilu / kasvohoidon yhteydessä 20 €

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 20 € / kasvohoidon yhteydessä 15 €

KULMIEN KESTOVÄRJÄYS 20 € / kasvohoidon yhteydessä 15 €

KULMIEN MUOTOILU (ei sisällä väriä) 10 €

YUMI LASHES RIPSIEN KESTOTAIVUTUS 75 € /
Yumi Lashes on uudenlainen ripsien kestotaivutus jolla saa omat ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia. Hoidon lopuksi ripset viimeistellään kestoväreillä, jolloinka saadaan lopputulos kunnolla esiin ja silmäsi säihkymään.

Yumi Lashes käsittelyn yhteyteen voidaan yhdistää kulmien värjäys ja muotoilu 10 €

RIPSIPIDENNYKSET

XTREME LASHES –RIPSIPIDENNYKSET  120 €

HUOLTO (1h) 60 € /
ripsien huoltoväli 2-3 vkoa

HUOLTO (1,5h) 80 € /
ripsien huoltoväli 4-5 vkoa

RIPSIPIDENNYSTEN POISTO 22 €

KESTOLAKKAUS

CND Shellac kestolakkaus

yksivärinen 35 €

varpaiden kynnet 37 €

Käsihoito & CND Shellac kestolakkaus 67 €

Jalkahoito & CND Shellac kestolakkaus 78 €

Shellac takaa lohkeilemattoman lakkauksen ja pysyvämmän keston. Se levittyy kuin lakka, on yhtä pysyvä kuin geeli ja se on helppo poistaa vain 10 minuutissa. Kynnen pintaa ei tarvitse viilata, ei porata eikä Shellac vahingoita kynttä millään tavalla. Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat.

SOKEROINNIT

KAINALOT/BIKINIRAJAT 25 €

KÄSIVARRET 22 €

SÄÄRET 34 €

KOKO JALAT  54 €

BRASILIALAINEN 48 €

SELKÄ/RINTA  38 €

KASVOJEN ALUE  10-20 €

SOKEROINTIPAKETIT

BIKINIRAJAT + KAINALOT 42 €

BIKINIRAJAT + SÄÄRET 51 €

SÄÄRET + KAINALOT 51 €

BIKINIRAJAT + KAINALOT + SÄÄRET  67 €

Huom. Vältä saunomista, hikoilua, auringonottoa ja deodorantin käyttöä vuorokauden ajan sokeroinnin jälkeen. Kosteuta sokeroitua aluetta hyvin. Kuivaharjaa kuorintahanskoilla 2-3 kertaa viikossa.